Opleiding en ervaring

Mijn vertaal- en tolkopleiding heb ik voltooid aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken te Antwerpen. Ik heb tevens een post-doctorale opleiding bedrijfskunde afgerond. Nog elk jaar volg ik cursussen en workshops om bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen in de branche en mijn vakkennis uit te breiden.

Ik ben lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV).

Inmiddels doe ik ruim 25 jaar juridisch vertaalwerk. 13 jaar daarvan ben ik intern vertaler geweest op een internationaal kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs thans genaamd BakerMcKenzie. Vervolgens ben ik verder gegaan in mijn eigen praktijk die is gericht op advocaten, notarissen en bedrijven.

Behalve als vertaler, werk ik ook regelmatig als tolk bij notariële transacties.